Mirrro Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Dzień dobry, Mam problem ze skalą rzutni. Chcę ustalić skalę rzutni i jak kliknę w ikonę "zobacz skalę" niestety program nie wyświetla mi dostępnych skal. Mam tylko kolumnę z poziomymi paskami. Proszę o podpowiedź co robię źle lub co wyłączyłem lub co należy zrobić aby zaczęło działać jak dawniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Dzień dobry, proszę zrestartować program i zobaczyć na pustym pliku czy skale się pojawią. Następnie proszę spróbować otworzyć ten plik i zobaczyć czy jest poprawnie. Jeśli nie to proszę podesłać w miarę możliwości rysunek w wiadomości prywatnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 W dniu 24.04.2021 o 17:37, Mirrro napisał: Mam tylko kolumnę z poziomymi paskami. Proszę o podpowiedź co robię źle lub co wyłączyłem lub co należy zrobić aby zaczęło działać jak dawniej. Witam, Proszę wpisać _scalelistedit, zaczekać chwilę, aż okno się pojawi i zresetować skale metryczne i calowe do domyślnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirrro Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Dziękuję pięknie. Zadziałało. pawmal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi