Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Działam na: vernum = "2018.03.16(29562)_x64" (tylko do odczytu) - taki wyskakuje tekst po wpisaniu komendy VERNUM, zastanawia mnie ten tekst w nawiasie

Od pewnego czasu pojawił się problem a mianowicie taki, że wszystkie rysunki otwierane z poczty "Outlook" wczytują mi się tylko jako do odczytu bez względu na to że nadawca nie zabezpieczał rysunku. Usunąłem wszystkie pliki temp i to nic nie dało. Czy ktoś może zna problem ??

Pozdrawiam

Mirrro

Opublikowano
2 godziny temu, Mirrro napisał:

zastanawia mnie ten tekst w nawiasie

To data kompilacji programu. Ta wartość zmiennej jest tylko do odczytu.

Czy po skopiowaniu pliku w inne miejsce otwiera się normalnie? Problem dotyczy tylko plików z Otulooka?

Opublikowano

Po zapisaniu pliku na dysku "zapisz jako" otwiera się normalnie. Jak zapisuje plik po otwarciu z Outlooka to program podpowiada mi dziwne miejsce zapisu (poniżej printscreen). Nie wiem czy mam problem z plikami tylko z Outlooka bo nie korzystam z innego programu pocztowego. Poza tym jak otwieram plik z Outlooka to wyskakuje mi taki komunikat (poniżej printscreen).

obraz.png

obraz.png