mateusz_zwcad Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 vernum = "2020.11.11(60805)_x64" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 U mnie w tym samym wydaniu (VERNUM), ale wersja angielska pasek MTEXT wyświetla się prawidłowo. Komendy pokrywają się z ikonami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s1016 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 U mnie wersja polska VERNUM = "2020.11.11(60805)_x64" jest prawidłowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Klaczek Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Spróbowałbym resetu... Proszę, przy zamkniętym programie otworzyć dowolny folder i w pasku adresu (z lewej strony) wkleić: %appdata%\ZWSOFT\ZWCAD\2021 (enter) oraz zmienić nazwę katalogu pl-PL na pl-PL_kopia lub analogicznie en-US. Po czym można uruchomić program i sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz_zwcad Opublikowano 16 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 17 godzin temu, Adam Klaczek napisał: Spróbowałbym resetu... Proszę, przy zamkniętym programie otworzyć dowolny folder i w pasku adresu (z lewej strony) wkleić: %appdata%\ZWSOFT\ZWCAD\2021 (enter) oraz zmienić nazwę katalogu pl-PL na pl-PL_kopia lub analogicznie en-US. Po czym można uruchomić program i sprawdzić. Zrobiłem tak jak napisałeś i jest bez zmian 😞 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz_zwcad Opublikowano 18 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Ponowne zainstalowanie pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi