roondo Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 mam problem ze śledzeniem w zwcad o ile działa ono prawidłowo w pustych polach, o tyle działa sporadycznie bądz wogóle w sytuacji kiedy chciałbym sledzić po istniejących liniach nie wiem, gdzie moze leżeć problem proszę o odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruzin Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Nie wiem dokładnie o co chodzi ale chyba problem można rozwiązać w ten sposób. Jak już Zwcad złapie punktu od których mamy śledzić i śledzimy po jakiejś linii to zwcad próbuje snapem dociągać się do linii. Rozwiązać to można poprzez naciśniecie F3 i chwilowe wyłączenie Snap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
roondo Posted October 19, 2010 Author Report Share Posted October 19, 2010 chodzi o to, ze nie mialem takiego problemu w acadzie przełączanie jest dość kłopotliwe, szczególnie, gdy robi się to czesto czy istnieje inny sposób rozwiązania problemu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kruszynski Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 Być może, że niezupełnie rozumiem co ma Pan na myśli. Moim zdaniem należy w opcjach śledzenia, w zakładce lokalizacje zaznaczyć opcję, "Przedłużenie" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts