roondo Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 mam problem ze śledzeniem w zwcad o ile działa ono prawidłowo w pustych polach, o tyle działa sporadycznie bądz wogóle w sytuacji kiedy chciałbym sledzić po istniejących liniach nie wiem, gdzie moze leżeć problem proszę o odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruzin Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Nie wiem dokładnie o co chodzi ale chyba problem można rozwiązać w ten sposób. Jak już Zwcad złapie punktu od których mamy śledzić i śledzimy po jakiejś linii to zwcad próbuje snapem dociągać się do linii. Rozwiązać to można poprzez naciśniecie F3 i chwilowe wyłączenie Snap. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roondo Opublikowano 19 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 chodzi o to, ze nie mialem takiego problemu w acadzie przełączanie jest dość kłopotliwe, szczególnie, gdy robi się to czesto czy istnieje inny sposób rozwiązania problemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszynski Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Być może, że niezupełnie rozumiem co ma Pan na myśli. Moim zdaniem należy w opcjach śledzenia, w zakładce lokalizacje zaznaczyć opcję, "Przedłużenie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi