Chris Posted September 24, 2020 Report Share Posted September 24, 2020 ZWCAD 2021 vernum = "2020.08.20(58820)_x64" (read only) Mam problem z punktami charakterystycznymi na Layout'ach. Otóż jeśli złapię punkty charakterystyczne (np. koniec linii i bliski lub inny) to na ekranie wyświetlane są ciągle te punkty a dokładnie ich znaczniki, które normalnie powinny zniknąć. Przełączanie między Layotami lub z Layoutu na model, REGEN, aktywacja/dezaktywacja rzutni nic nie pomagają. Punkty nie znikają. Jeśli wybiorę nowe punkty, to poprzednie znikają, ale zostają znaczniki nowo wybranych punktów. Dzieje się tak w nowych jak i istniejących plikach DWG. Załączam video dla zobrazowania przypadku. Nagrywaj_2020_09_24_10_00_45_953.mp4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Klaczek Posted September 24, 2020 Report Share Posted September 24, 2020 Czy dzieje się tak tylko wtedy, kiedy mierzy Pan odległość w rzutni, nie będąc w rzutni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Posted September 24, 2020 Author Report Share Posted September 24, 2020 (edited) Chyba tak jak Pan napisał, tylko w trakcie wymiarowania, kiedy rzutnia nie jest aktywna. Nie zauważyłem problemu w innej sytuacji. Edited September 24, 2020 by Chris Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Klaczek Posted September 24, 2020 Report Share Posted September 24, 2020 Coś jest na rzeczy - zgłosiłem do producenta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts