Chris Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 ZWCAD 2021 vernum = "2020.08.20(58820)_x64" (read only) Mam problem z punktami charakterystycznymi na Layout'ach. Otóż jeśli złapię punkty charakterystyczne (np. koniec linii i bliski lub inny) to na ekranie wyświetlane są ciągle te punkty a dokładnie ich znaczniki, które normalnie powinny zniknąć. Przełączanie między Layotami lub z Layoutu na model, REGEN, aktywacja/dezaktywacja rzutni nic nie pomagają. Punkty nie znikają. Jeśli wybiorę nowe punkty, to poprzednie znikają, ale zostają znaczniki nowo wybranych punktów. Dzieje się tak w nowych jak i istniejących plikach DWG. Załączam video dla zobrazowania przypadku. Nagrywaj_2020_09_24_10_00_45_953.mp4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Klaczek Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Czy dzieje się tak tylko wtedy, kiedy mierzy Pan odległość w rzutni, nie będąc w rzutni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris Opublikowano 24 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 (edytowane) Chyba tak jak Pan napisał, tylko w trakcie wymiarowania, kiedy rzutnia nie jest aktywna. Nie zauważyłem problemu w innej sytuacji. Edytowane 24 Września 2020 przez Chris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Klaczek Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Coś jest na rzeczy - zgłosiłem do producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi