kruszynski Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Witam Dziś pojawiła się nowa aktualizacja ZWCAD 2010. Tymczasowy link do jej pobrania to: http://download.zwcad.com/en/Special/20100830/ZWCAD2010PlkWeb_830.msi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruzin Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Czy poza poprawkami doszły jakieś nowe funkcje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Nie doszły żadne nowe funkcje, jedynie poprawki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2P Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Dla tych co jednak wolą wersję angielską :) http://download.zwcad.com/en/Special/20100830/ZWCAD2010EngWeb_830.msi Pzdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KBR Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Szkoda, że nie zostało poprawione wstawianie bloków z atrybutami w komendzie leader. Atrybuty mają zmieniony kolor na aktualny kolor rysowania. Mimo są zadeklarowane jako ByLayer, ByBlock, czy konkretny kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Dejryng Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Witam, Jestem tutaj nowy i mam takie pytanie : Jaka jest poprawna procedura aktualizacji ZWCADA ? Proszę o informacje krok po kroku ;) Pozdrawiam Tymon Dejryng Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Myślę, że najlepiej postąpić w taki sposób: 1. Wyciągnąć klucz sprzętowy z komputera, lub dezaktywować licencję programową 2. Odinstalować stary program 3. Uruchomić ponownie komputer 4. Zainstalować program 5. Uruchomić ponownie komputer 6. Włożyć klucz sprzętowy lub aktywować program. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Dejryng Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Dziękuje za pomoc. Czy konieczne jest, aby po każdej takiej aktualizacji ponownie rejstrować program przez strone www ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Kod licencyjny uzyskany ze strony http://licencja.zwcad.pl jest stały dla danego klucza USB (nie zależy on od komputera). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droem Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Żarło aż się zwiesiło. PO najnowszej aktualizacji niestety pojawił mi się jeden drobny problem. Przy próbie hatcha pokazuje się napis : Błędna tolerancja" i kicha, nic nie mogę zrobić. Robi się to nawet na nowym rozpoczętym rysunku, a pojawiło się dzisiaj i to nagle. Zapewne czeka mnie deinstalacja i powrót do poprzedniej bardzo stabilnej wersji 2010PRO do której nie miałem żadnych zastrzeżeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Problemem może być ustawienie tolerancji kreskowania. Proszę rozwinąć dodatkowe opcje w kreskowaniu i zmienić tolerancji przecinek na kropkę. Poniżej film. bledna_tolerancja.avi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droem Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Problemem może być ustawienie tolerancji kreskowania.Proszę rozwinąć dodatkowe opcje w kreskowaniu i zmienić tolerancji przecinek na kropkę. Poniżej film. Podziałało. Było dziwne ustawienie tolerancji. Dziękuję za szybką reakcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi