czarnula_100 Posted June 16, 2020 Report Share Posted June 16, 2020 Witam Mam pytanie czy byłaby możliwość dodawania obwiedni do kreskowania już z poziomu (1 ) okna wywoławczego bez wchodzenia głębiej w edycję kreskowania. Wiem że taką funkcję posiada autocad i znacznie skraca czas tym bardziej że każdy z elementów trzeba wybierać oddzielnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Klaczek Posted June 17, 2020 Report Share Posted June 17, 2020 Dzień dobry, Sądzę, że wystarczy gdy stworzy Pani kreskowanie niezespolone - będzie wówczas miało własne uchwyty (przy zespolonym są właśnie zespolone z obiektem) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarnula_100 Posted June 18, 2020 Author Report Share Posted June 18, 2020 Witam Bardziej chodziło mi o odzyskiwanie polilini. Przeglądałam forum i trafiłam na post p. Kojacek . Napisał nawet lispa do zbiorczego wybierania hatchy i dodawanie obwiedni ale jakoś mam problem z implementacja . Średnio znam się na lispach, ale będę próbować. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Klaczek Posted June 19, 2020 Report Share Posted June 19, 2020 Dzień dobry, Może wystarczy zachować obwiednie przy kreskowaniu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts