czarnula_100 Opublikowano 16 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Witam Mam pytanie czy byłaby możliwość dodawania obwiedni do kreskowania już z poziomu (1 ) okna wywoławczego bez wchodzenia głębiej w edycję kreskowania. Wiem że taką funkcję posiada autocad i znacznie skraca czas tym bardziej że każdy z elementów trzeba wybierać oddzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Klaczek Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Dzień dobry, Sądzę, że wystarczy gdy stworzy Pani kreskowanie niezespolone - będzie wówczas miało własne uchwyty (przy zespolonym są właśnie zespolone z obiektem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnula_100 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Witam Bardziej chodziło mi o odzyskiwanie polilini. Przeglądałam forum i trafiłam na post p. Kojacek . Napisał nawet lispa do zbiorczego wybierania hatchy i dodawanie obwiedni ale jakoś mam problem z implementacja . Średnio znam się na lispach, ale będę próbować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Klaczek Opublikowano 19 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Dzień dobry, Może wystarczy zachować obwiednie przy kreskowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi