alf Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2020 vernum = "2018.03.16(29562)_x64" (read only) Czy zepsuł mi się plik czy zw tak już ma (choć wydaje mi się ze nie miał.. ) albo czy mam cos wyłączone tajemniczego w zw, bo nie wyświetla mi się przyszarzenie elementów bloku który znajduje sie na zakłódkowanej warstwie. LAYLOCKFADECTL jest ustawiony na 90 w obu programach inne przyszarzenia działają, jak otworzyłam ten sam blok w zw2020 i zablokowanie wyszarza się prawidłowo..tylko jedo pytanie dlaczego nie wyszarza się w 2020 również blok który siedzi wewnatrz bloku, widać hydtant (blok w mapie) i kilka pikiet wraz z rzędną (atrybut).. Cytuj
Adam Klaczek Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2020 Dzień dobry, W tej samej wersji działa mi właściwie: Czy na nowym rysunku jest ok? Może trzeba zrobić reset profilu. Proszę przy zamkniętym programie otworzyć dowolny folder i w pasku adresu (z lewej strony) wkleić: %appdata%\ZWSOFT\ZWCAD\2018 oraz zmienić nazwę katalogu pl-PL na pl-PL_kopia lub analogicznie en-US. Cytuj
alf Opublikowano 13 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2020 reset zrobiony, ale nie zadziałało.. Cytuj
Adam Klaczek Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2020 Czy w nowym rysunku też nie działa? Proszę o dwg na pomoc@zwcad.pl Cytuj
alf Opublikowano 13 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2020 (edytowane) i niejest to kwestia rysunku czy wad ukrytych pliku, bo blok wstawiony w ten sam sposób na nowym czystym Drawing1.dwg ale nowy blok zrobiony od poczatku w drawing 1 działa.. Edytowane 13 Maja 2020 przez alf Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi