alf Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 vernum = "2018.03.16(29562)_x64" (read only) Czy zepsuł mi się plik czy zw tak już ma (choć wydaje mi się ze nie miał.. ) albo czy mam cos wyłączone tajemniczego w zw, bo nie wyświetla mi się przyszarzenie elementów bloku który znajduje sie na zakłódkowanej warstwie. LAYLOCKFADECTL jest ustawiony na 90 w obu programach inne przyszarzenia działają, jak otworzyłam ten sam blok w zw2020 i zablokowanie wyszarza się prawidłowo..tylko jedo pytanie dlaczego nie wyszarza się w 2020 również blok który siedzi wewnatrz bloku, widać hydtant (blok w mapie) i kilka pikiet wraz z rzędną (atrybut).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Klaczek Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Dzień dobry, W tej samej wersji działa mi właściwie: Czy na nowym rysunku jest ok? Może trzeba zrobić reset profilu. Proszę przy zamkniętym programie otworzyć dowolny folder i w pasku adresu (z lewej strony) wkleić: %appdata%\ZWSOFT\ZWCAD\2018 oraz zmienić nazwę katalogu pl-PL na pl-PL_kopia lub analogicznie en-US. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alf Opublikowano 13 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 reset zrobiony, ale nie zadziałało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Klaczek Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Czy w nowym rysunku też nie działa? Proszę o dwg na pomoc@zwcad.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alf Opublikowano 13 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 (edytowane) i niejest to kwestia rysunku czy wad ukrytych pliku, bo blok wstawiony w ten sam sposób na nowym czystym Drawing1.dwg ale nowy blok zrobiony od poczatku w drawing 1 działa.. Edytowane 13 Maja 2020 przez alf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi