macelus Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Zainstalowalem nowa wersje za2010 tą z maja i co zaobserwowałem od razu to, to że podczas kopiowania zgrupowane (bezimiennie) elementy rozbija tzn. po skopiowaniu dane elementy nie są już zgrupowane. To irystujące nie było tego w starszej 2010-tce poradźcie co robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszynski Opublikowano 22 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 W moim przypadku, tak się dzieje, kiedy kopiuję grupę przez [CTRL]+C, [CTRL]+V Jeśli kopiuję przez wbudowaną funkcję ZWCADa to kopiuje się z zachowaniem definicji grupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruzin Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 U mnie zawsze grupa się rozbija przy kopiowaniu. Dlatego też używam bloków a nie grup. ZWCAD najnowszy wersja angielska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz_ Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Rysuję detal w modelu przestrzennym. Przyporządkowuję mu materiały. Teraz chcę go wstawić we właściwe miejsce do projektu głównego. Co zrobić, żeby nie tracić przypisania materiałów na rysunku zbiorczym? _VERNUM = "2011.10.30(17176)" (tylko odczyt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszynski Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Najlepiej zapisać taki detal w pliku i wstawić plik jako blok do głównego projektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomocnyplw Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Dzięki za pomoc ,mialem podobnyproblem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi