macelus Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Zainstalowalem nowa wersje za2010 tą z maja i co zaobserwowałem od razu to, to że podczas kopiowania zgrupowane (bezimiennie) elementy rozbija tzn. po skopiowaniu dane elementy nie są już zgrupowane. To irystujące nie było tego w starszej 2010-tce poradźcie co robic Link to comment Share on other sites More sharing options...
kruszynski Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 W moim przypadku, tak się dzieje, kiedy kopiuję grupę przez [CTRL]+C, [CTRL]+V Jeśli kopiuję przez wbudowaną funkcję ZWCADa to kopiuje się z zachowaniem definicji grupy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruzin Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 U mnie zawsze grupa się rozbija przy kopiowaniu. Dlatego też używam bloków a nie grup. ZWCAD najnowszy wersja angielska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz_ Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 Rysuję detal w modelu przestrzennym. Przyporządkowuję mu materiały. Teraz chcę go wstawić we właściwe miejsce do projektu głównego. Co zrobić, żeby nie tracić przypisania materiałów na rysunku zbiorczym? _VERNUM = "2011.10.30(17176)" (tylko odczyt) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kruszynski Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 Najlepiej zapisać taki detal w pliku i wstawić plik jako blok do głównego projektu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pomocnyplw Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Dzięki za pomoc ,mialem podobnyproblem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts