krzychu Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Wersja 2019.10.15(50662)_x64 Otwieram pliki .dxf i zapisuję je również jako dxf. Jak wyłączyć komunikat: "Czy chcesz zapisać w formacie rysunkowym AutoCAD 2018?", który pojawia się za każdym razem przy zamykaniu pliku dxf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Ten komunikat to propozycja zapisu w formacie dwg zamiast dxf. Nie wiem czy można wyłączyć ten komunikat. Jeśli mnie pamięć nie myli to w AutoCAD również pojawia się taki komunikat przy zamykaniu pliku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 (edytowane) Ja mam problem z innym pojawiającym się komunikatem: Sprawdzałem w opcjach ale nie znalazłem możliwości wyłączenia tego komunikatu. Może jest jakaś komenda? Edytowane 24 Stycznia 2020 przez Chris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Przy jakiej operacji pojawia się ten komunikat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiK CAD Systems Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 5 godzin temu, Chris napisał: Ja mam problem z innym pojawiającym się komunikatem: Sprawdzałem w opcjach ale nie znalazłem możliwości wyłączenia tego komunikatu. Może jest jakaś komenda? Jest to komunikat BiKa. Został dodany głównie po to, żeby przestrzec użytkownika w przypadku uruchomienia szablonu calowego. Poprosiłbym o bezpośredni kontakt, wyjaśnimy jak to można zmienić/wyłączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi