Tafla Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Bawię się ZW3D i mam pytanie jak ustawić ten otwór? Średnica i kształt udało się łatwo, ale tego nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Witam, Pozycję można ustawić np. z dwóch linii jak niżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 To ja dodam jeszcze film ze sposobem pozycjonowania otworu w ten sposób oraz ustawieniem w odległości wyrażonej w procentach pomiędzy dwoma punktami. Dla ZW3D mamy osobne forum, tak więc przenoszę wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tafla Opublikowano 26 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Dzięki działa! Jak zrobić żeby zmienić otwór po wstawieniu? Mam opcje Configure Feature ale ona otwiera tylko podejrzane okno gdzie mogę sobie wyłączyć otwór. A chcęwrócić do tgo okna co się otwór wstawiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 27 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Klikamy prawym przyciskiem myszy w drzewie na Otworze i wybieramy pierwszą opcję Edytuj definicję -jak niżej. Tafla 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 27 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Do samej edycji proponuję zmienić filtr na "Operacje" dzięki czemu będzie łatwiej wyszukiwać operacje w drzewku. Będzie to teraz działało w taki sposób: Tafla 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tafla Opublikowano 27 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Właśnie o to mi chodziło. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi