Tafla Posted November 26, 2019 Report Share Posted November 26, 2019 Bawię się ZW3D i mam pytanie jak ustawić ten otwór? Średnica i kształt udało się łatwo, ale tego nie mogę znaleźć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawmal Posted November 26, 2019 Report Share Posted November 26, 2019 Witam, Pozycję można ustawić np. z dwóch linii jak niżej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted November 26, 2019 Report Share Posted November 26, 2019 To ja dodam jeszcze film ze sposobem pozycjonowania otworu w ten sposób oraz ustawieniem w odległości wyrażonej w procentach pomiędzy dwoma punktami. Dla ZW3D mamy osobne forum, tak więc przenoszę wątek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tafla Posted November 26, 2019 Author Report Share Posted November 26, 2019 Dzięki działa! Jak zrobić żeby zmienić otwór po wstawieniu? Mam opcje Configure Feature ale ona otwiera tylko podejrzane okno gdzie mogę sobie wyłączyć otwór. A chcęwrócić do tgo okna co się otwór wstawiało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawmal Posted November 27, 2019 Report Share Posted November 27, 2019 Klikamy prawym przyciskiem myszy w drzewie na Otworze i wybieramy pierwszą opcję Edytuj definicję -jak niżej. Tafla 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted November 27, 2019 Report Share Posted November 27, 2019 Do samej edycji proponuję zmienić filtr na "Operacje" dzięki czemu będzie łatwiej wyszukiwać operacje w drzewku. Będzie to teraz działało w taki sposób: Tafla 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tafla Posted November 27, 2019 Author Report Share Posted November 27, 2019 Właśnie o to mi chodziło. Dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts