czarnula_100 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Witam Mam takie dziwne pytanie czy funkcja _region nie działa w wersji Standard? w starym "klasiku" działała. vernum = "2019.03.15(43299)_x64" (read only) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnula_100 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Nadmienię, że jak zabrałam się za tworzenie obwiedni to mogę wybrać polilinię lub region. Z ciekawości wybrałam region... i program stworzył ten region! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Tak, funkcja region nie jest obsługiwana w wersji Standard. ZWCAD Classic posiada funkcjonalność wersji Professional. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Wersja Standard od 2005 roku nie obsługuje brył 3D i polecenia region. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi