pawmal Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Witam, W ZWCAD 2020 dodałem obwiednie i wydaje się, że wszystkie pola się wyświetlają. Plik wysłałem na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parikon Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Jeśli chodzi i obwiednie kreskowania to ja mam prosty na to sposób. Kopiujemy kreskowanie o zadaną odległość, kasujemy oryginał a na jego miejsce wstawiamy kopie. Przy czym dziwnym trafem kopia będzie miała uchwyty po zaznaczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Uchwyty kreskowania zależą od tego czy kreskowanie przy tworzeniu ma być zespolone czy nie. Parikon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parikon Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Dzięki. A ja się męczyłem z tym kopiowaniem. 😉 Dobrze nieraz pomóc sobie samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi