s1016 Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 (edytowane) Chciałbym podzielić się swoim pierwszym programikiem w c#. Jestem drogowcem, przy projektowaniu np parkingu bardzo dużo czasu traciłem na przeliczanie rzędnych i spadków. Napisałem (oczywiście z pomocą wujka google) prosty programik, bardzo mi pomaga, jeśli ktoś chętny, chętnie się podzielę Rzędne na projekcie opisuję blokami "kota2" z atrybutem. pierwsze polecenie "kkk" wstawia kotę pomiędzy dwie wskazane drugie polecenie "ksk" po wskazaniu pierwszej koty wstawia drugą wyliczoną na podstawie podanego spadku trzecie polecenie kks wstawia blok ze strzałką i opisem pomiędzy dwoma kotami. Oczywiście jak widać na filmiku pewne niedokładności wynikają z zaokrągleń do 2 miejsc po przecinku. kota 2018-11-12 21-43-25-444.mp4 Edytowane 12 Listopada 2018 przez s1016 bprzychodniak, Adam Klaczek, dmatusz3 i 1 inny 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi