kruk Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 vernum = "2018.06.16(33846)_x64" (tylko do odczytu) Nie działa mi szybki wybór wg kryterium początkowej/końcowej szerokości polilinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Faktycznie coś jest nie tak. Dziękuję, sprawdzimy to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Przekazałem tę informację do ZWSOFT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruk Opublikowano 13 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Nie działa mi jeszcze szybki wybór wg kryterium długości linii/polilinii. Proszę o sprawdzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 U mnie Szybki wybór według długości dla linii i polilinii działa VERNUM: 2018.07.26(35476)_x64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruk Opublikowano 14 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Sprawdziłem na innym pliku i tam faktycznie działa, ale przynajmniej w jednym pliku nie działa. Nie wiem dlaczego? Prześlę Panu plik do testów w wiadomości prywatnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi