jacnightingale Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 (edytowane) Natrafiłem na błędy związane z oznakowaniem UBR U-26. Nie chcę już tutaj wszystkich wklejać, proszę o sprawdzenie całości. Błędy polegają na takiej zasadzie, że oznakowanie aktywne nie podąża za oznakowaniem stałym C-... A poniżej zamieszczam zdjęcie bloku U-26a_C-11, który ma np. błąd polegający na zamianie znaku C-11 na C-10. Ogólnie dużo tam błędów 😁 PS. Proponuję wczytać się w rozporządzenie, bo tutaj jest trochę tego namnożone niepotrzebnie. Znak U-26a występuje tylko z C-9 lub C-10. Znak U-26b występuje tylko z C-11. Edytowane 15 Czerwca 2018 przez jacnightingale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Dziękuję za informacje. i sugestie Sprawdzamy właśnie wszystkie znaki z tej serii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Poprawione znaki powinny być dostępne poprzez aktualizację nakładki. Nadmiarowych znaków nie jesteśmy w stanie usunąć poprzez aktualizację. Postaramy się to zrobić przy okazji tworzenia pakietu instalacyjnego. Można te znaki natomiast usunąć ręcznie z dysku. jacnightingale 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodek Opublikowano 18 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Ja mam prośbę, żeby była to opcja, a nie zaszyty w programie stały element. Trochę własnych znaków (wersji) sobie stworzyłem i nie chciałbym przy aktualizacji ich stracić, chociaż zawsze "przed" robię kopię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi