qsek Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 2018.02.11(28325)_x64 ikony dynamicznego śledzenia tak chyba jest w polskim (dynamic input F12) są na czarnym tle i zapewne czcionka też jest czarna. jak to zmienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Proszę spróbować zrobić reset profilu. wprowadzanie dynamiczne powinno wyglądać w taki sposób. qsek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Witam, w SP2-beta mam dokładnie ten sam problem. Przy wprowadzaniu dynamicznym tło oraz tekst są ustawione na kolor czarny. Próbowałem zmieniać kolory w ustawieniach, ale po zatwierdzeniu i opuszczeniu okna OPCJE program przywraca pierwotne ustawienia (czyli czarne tło i tekst). W ogóle ZWCAD 2018 ma jakiś problem z zapamiętywaniem zmian kolorów względem pierwotnych (przyjętych przez program) ustawień. We wcześniejszej wersji programu miałem podobny problem z kolorami w edytorze bloków, teraz to samo dzieje się z wprowadzaniem dynamicznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qsek Opublikowano 10 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 rzeczywiście pomogło, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Także potwierdzam przed resetem było tak po resecie jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi