naze_7 Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 (edytowane) Cześć, Zwcad 2015+ pozwala na pracę z interfejsem wyposażonym w tzw "wstążki" tak jak AC. Czy jest opcja wywołania podstawowego paska narzędzi takiego jak w AC przy zastosowaniu polecenia menubar ? Szukałem takiego rozwiązania ale niestety nie pojawia się nigdzie ten temat (albo ja takiego nie znalazłem :/ ) Pozdrawiam Edytowane 16 Listopada 2017 przez naze_7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Klaczek Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Dzień dobry, Polecenie ADAPTACJA i tam proszę wybrać odpowiednie z zakładki Paski Narzędziowe. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naze_7 Opublikowano 16 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Dziękuje, jednakże to nie jest to samo. Chciałem się dowiedzieć czy jest możliwość przywołania paska menu dokładnie tak jak w przypadku AC. Jeżeli tak się nie da będę musiał opanować skróty klawiaturowe. Mimo wszystko dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Według mnie, zdecydowanie prościej i szybciej jest wywołać polecenie bezpośrednio z ikony (jednym kliknięciem), która znajduje się na pasku narzędzi niż szukać polecenia w górnym menu klasycznym rozwijanym. Takie ustawienie menu wydaje się mało logiczne, a jeśli chodzi o znajomość poleceń czy też skrótów, to zdecydowanie może ułatwić pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naze_7 Opublikowano 16 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Kwestia, przyzwyczajenia. A czy jest możliwość skomponowana własnej wstążki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Tworzenie własnej zakładki we wstążce opisałem na bloku pod tym linkiem. Adam Klaczek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi