kruszynski Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 Witam Serdecznie zapraszamy wszystkich zainteresowanych do udziału w Seminarium dotyczącym wprowadzenia nowej wersji programu ZWCAD 2010 Seminarium odbędzie się dnia 28 stycznia 2010 w Bielsku - Białej. Osoby zainteresowane udziałem w seminarium proszę o pobranie załączonego zaproszenia i zgłoszenie nam zainteresowania wzięciem udziału w seminarium. Pozdrawiam zaproszeni-na-seminarium_v01.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
2P Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 Szkoda że nie w Łodzi :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kruszynski Posted February 1, 2010 Author Report Share Posted February 1, 2010 Dziękuję za sugestię, być może kolejne seminarium uda się nam zorganizować bliżej Łodzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnix Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 Poproszę też o Lublin. Choć oczywiście nie jestem z Lublina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
umewar Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 to ja poproszę o Wrocław :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin_S Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 Wrocław i okoliczne miasta Legnica i Lubin, Środa Sląska, Głogów tez były by zainteresowane zapewne. Popieram Wrocław, dość prężny ośrodek projektowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts