kruszynski Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Witam Serdecznie zapraszamy wszystkich zainteresowanych do udziału w Seminarium dotyczącym wprowadzenia nowej wersji programu ZWCAD 2010 Seminarium odbędzie się dnia 28 stycznia 2010 w Bielsku - Białej. Osoby zainteresowane udziałem w seminarium proszę o pobranie załączonego zaproszenia i zgłoszenie nam zainteresowania wzięciem udziału w seminarium. Pozdrawiam zaproszeni-na-seminarium_v01.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2P Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Szkoda że nie w Łodzi :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszynski Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Dziękuję za sugestię, być może kolejne seminarium uda się nam zorganizować bliżej Łodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arnix Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Poproszę też o Lublin. Choć oczywiście nie jestem z Lublina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umewar Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 to ja poproszę o Wrocław :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Wrocław i okoliczne miasta Legnica i Lubin, Środa Sląska, Głogów tez były by zainteresowane zapewne. Popieram Wrocław, dość prężny ośrodek projektowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi