Jarek Posted November 4, 2017 Report Share Posted November 4, 2017 2017.09.18(21849)_64 Witam. Przechodzę z wersji 2012+ na 2018. Pliki na których pracuję były tworzone w wersji starszej. W nowszej wersji podczas przygotowywania pliku do wydruku w przestrzeni papieru rysunki tracą grubość linii w podglądzie i w wydruku do PDF (nie we wszystkich przypadkach). Pewnie coś włączyłem a nie mam czasu żeby samemu to znaleźć. Może jakaś sugestia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarek Posted November 4, 2017 Author Report Share Posted November 4, 2017 Znalazłem sam. Problem rozwiązany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-M Posted November 5, 2017 Report Share Posted November 5, 2017 Jarku, skoro problem rozwiązałeś, to mógłbyś napisać kilka słów o co chodziło i jak to naprawiłeś. Może za tydzień ktoś będzie miał taki sam kłopot, to będzie miał gotowe rozwiązanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarek Posted November 5, 2017 Author Report Share Posted November 5, 2017 Niestety. Pochopnie się pochwaliłem. Zmienną PSLTSCALE przywracam grubość linii w jednym arkuszu ale w pozostałych już nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarek Posted November 5, 2017 Author Report Share Posted November 5, 2017 Problem wynikał ze złych ustawień skali strony arkusza oraz zmiennej PSLTSCALE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts