Bartek1977 Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Importując tabelkę z Excela jako łącze lub normalnie kopiując, mam problem z czcionką Arial, tzn. litery są tak jakby trochę poprzesuwane i na wydruku się zlewają. Dziwna rzecz, bo sprawdziłem inne czcionki i wszystko jest w porządku, nawet kursywa Arial jest ok. Normalnie tego bym nie zgłaszał, ale niektórzy wymagają ode mnie używania akurat tej czcionki :-/ Myślę, że na załączonym obrazku widać o co mi chodzi. Mam nadzieję, że znajdziecie jakieś rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Klaczek Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Dzień dobry, Jakiego programu dotyczy zgłoszenie? Jakie vernum? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1977 Opublikowano 11 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 ZWCAD 2018, vernum 2017.09.18 Z tego co pamiętam w 2017 też tak było, ale wtedy rzadko używałem tabelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Witam Czy ta tabela na pewno była tworzona w Excelu (może innym programie?) i ewentualnie w jakiej wersji? Bardzo proszę o przesłanie pliku źródłowego tabeli i rysunku dwg na priv. U nas nie udało się powtórzyć tego przypadku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Witam Wygląda na to, że w Acad jest podobnie i faktycznie przy Arialu się te litery schodzą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi