komputer04 Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2017 Witam, po edycji pliku i zamknięciu bez zapisywania. Pojawia się błąd: Nieprawidłowe lub niekompletne dane wejściowe DXF -- odrzucono rysunek. Nie mogę otworzyć w żadnym innym programie. vernum = "2017.07.21(19945)_x64_S" (tylko do odczytu) Prosze o informację czy ktoś potrafi obejść ten błąd. Cytuj
Adam Klaczek Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2017 Dzień dobry, Można prosić o plik na pomoc@zwcad.pl? Pozdrawiam. Cytuj
komputer04 Opublikowano 22 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2017 Kolejny plik z problemem z otworzeniem. Otworzenie pliku + edycja + zamknięcie i ponowne otworzenie skutkuje błędem jak w temacie. Zainstalowaliśmy najnowszy SP na kolejnym stanowisku i problem sie powtórzył. Już wiemy, że problem występuje przy zapisie. Zdziwinoy jestem usunięciem posta z dnia wczorajszego. W którym szerzej opisałem ten problem włącznie z korespondencją na priv. Cytuj
dmatusz3 Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2017 Proszę nie zamieszczać w postach prywatnych wiadomości. Bardzo proszę o kontakt z pomocą techniczną w celu diagnozy problemu, jeśli to możliwe spojrzymy na pulpit. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi