komputer04 Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Witam, po edycji pliku i zamknięciu bez zapisywania. Pojawia się błąd: Nieprawidłowe lub niekompletne dane wejściowe DXF -- odrzucono rysunek. Nie mogę otworzyć w żadnym innym programie. vernum = "2017.07.21(19945)_x64_S" (tylko do odczytu) Prosze o informację czy ktoś potrafi obejść ten błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Klaczek Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Dzień dobry, Można prosić o plik na pomoc@zwcad.pl? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komputer04 Opublikowano 22 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Kolejny plik z problemem z otworzeniem. Otworzenie pliku + edycja + zamknięcie i ponowne otworzenie skutkuje błędem jak w temacie. Zainstalowaliśmy najnowszy SP na kolejnym stanowisku i problem sie powtórzył. Już wiemy, że problem występuje przy zapisie. Zdziwinoy jestem usunięciem posta z dnia wczorajszego. W którym szerzej opisałem ten problem włącznie z korespondencją na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Proszę nie zamieszczać w postach prywatnych wiadomości. Bardzo proszę o kontakt z pomocą techniczną w celu diagnozy problemu, jeśli to możliwe spojrzymy na pulpit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi