jacnightingale Posted May 31, 2017 Report Posted May 31, 2017 Cześć! vernum = "2017.05.08(17156)_x64" Od pewnego czasu zauważyłem problem z drukowaniem obiektów OLE. Wszystko było dobrze do pewnego momentu. Niestety, nie jestem w stanie skojarzyć kiedy to było, ale na pewno nie była to aktualizacja ZWCada. Teraz, gdy próbuję wydrukować rysunek, obiekty OLE nie są drukowane. Jedyną opcją, żebym to wydrukował, jest drukowanie najpierw DWG to PDF, a dopiero później z PDF. Jako obiekt OLE mam wstawione logo firmy w tabelce rysunkowej. Quote
dmatusz3 Posted May 31, 2017 Report Posted May 31, 2017 Witam, możemy poprosić o kawałek rysunku z obiektem OLE? Ewentualnie jaki to jest rodzaj obiektu: arkusz kalkulacyjny, edytor, obrazek itp? Drukuje Pan na drukarce czarno-białej, czy kolorowej? Quote
jacnightingale Posted May 31, 2017 Author Report Posted May 31, 2017 50 minut temu, dmatusz3 napisał: Witam, możemy poprosić o kawałek rysunku z obiektem OLE? Ewentualnie jaki to jest rodzaj obiektu: arkusz kalkulacyjny, edytor, obrazek itp? Drukuje Pan na drukarce czarno-białej, czy kolorowej? Przesłałem w wiadomości prywatnej. Quote
Recommended Posts