jacnightingale Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Cześć! vernum = "2017.05.08(17156)_x64" Od pewnego czasu zauważyłem problem z drukowaniem obiektów OLE. Wszystko było dobrze do pewnego momentu. Niestety, nie jestem w stanie skojarzyć kiedy to było, ale na pewno nie była to aktualizacja ZWCada. Teraz, gdy próbuję wydrukować rysunek, obiekty OLE nie są drukowane. Jedyną opcją, żebym to wydrukował, jest drukowanie najpierw DWG to PDF, a dopiero później z PDF. Jako obiekt OLE mam wstawione logo firmy w tabelce rysunkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Witam, możemy poprosić o kawałek rysunku z obiektem OLE? Ewentualnie jaki to jest rodzaj obiektu: arkusz kalkulacyjny, edytor, obrazek itp? Drukuje Pan na drukarce czarno-białej, czy kolorowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacnightingale Opublikowano 31 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 50 minut temu, dmatusz3 napisał: Witam, możemy poprosić o kawałek rysunku z obiektem OLE? Ewentualnie jaki to jest rodzaj obiektu: arkusz kalkulacyjny, edytor, obrazek itp? Drukuje Pan na drukarce czarno-białej, czy kolorowej? Przesłałem w wiadomości prywatnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi