radektop1947 Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2017 Cześć Mam pytanie, nie działa mi opcja importu map z google earth. Po kliknięciu w ikonę IMPORT wyskakuje mi komunikat błędu podczas uruchamiania Google Earth z poleceniem ręcznego uruchomienia programu Google Earth. Czy ktoś miał podobny problem i wie co jest przyczyną? Pozdrawiam i dzięki za wszelką pomoc. Cytuj
dmatusz3 Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2017 Witam, czy ma Pan zainstalowaną aplikację Google Earth? (tutaj link https://www.google.pl/intl/pl/earth/) Ta funkcja wymaga zainstalowanego tego oprogramowania. Cytuj
Adam Klaczek Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2017 Dzień dobry, Prawdopodobnie Google zmieniło jakąś wtyczkę interfejsu, bo przestało działać z najnowszą wersją GE. Temat w zeszłym tygodniu zgłosiłem do producenta. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi