radektop1947 Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Cześć Mam pytanie, nie działa mi opcja importu map z google earth. Po kliknięciu w ikonę IMPORT wyskakuje mi komunikat błędu podczas uruchamiania Google Earth z poleceniem ręcznego uruchomienia programu Google Earth. Czy ktoś miał podobny problem i wie co jest przyczyną? Pozdrawiam i dzięki za wszelką pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Witam, czy ma Pan zainstalowaną aplikację Google Earth? (tutaj link https://www.google.pl/intl/pl/earth/) Ta funkcja wymaga zainstalowanego tego oprogramowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radektop1947 Opublikowano 23 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Klaczek Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Dzień dobry, Prawdopodobnie Google zmieniło jakąś wtyczkę interfejsu, bo przestało działać z najnowszą wersją GE. Temat w zeszłym tygodniu zgłosiłem do producenta. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi