alf Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 zdecydowanie mi tego brakuje, zupełnie nie wiem dlaczego ta opcja zapisu zniknęła z zwcada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dmatusz3 Opublikowano 19 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 Funkcja zapisu wszystkich rysunków została wprowadzona w ZWCAD 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Chris Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Rozszerzyłbym opcję o Close All... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 alf Opublikowano 18 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 save+close all i byłabym w siódmym niebie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
alf
zdecydowanie mi tego brakuje, zupełnie nie wiem dlaczego ta opcja zapisu zniknęła z zwcada...
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi