Chris Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Witam, czy udało się komuś z użytkowników ściągnięcie aktualizacji programu ZWCad 2017 do wersji SP3 poprzez wbudowaną funkcję programu? Przed ściągnięciem programu ze strony ZWSoftu próbowałem kilka razy ściągnąć aktualizację poprzez wbudowaną funkcję programu. Za każdym razem pojawiał się komunikat, że program jest aktualny. Kiedy więc funkcja powinna być wykorzystywana, żeby działała? Dlaczego program nie widzi dostępnej aktualizacji? O ile pamięć mnie nie myli, to już wcześniej użytkownicy zgłaszali, że do ściągnięcia możliwe są nowe wersje programu, a funkcja zwraca komunikat, że program jest aktualny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacnightingale Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Mogę jedynie potwierdzić, że u mnie ta funkcja nie działa już od kilku poprzednich wersji SP, o ile nie od początku istnienia ZWCad 2017. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Aktualizację automatyczne są włączane z kilkudniowym opóźnieniem. Również dotyczy to wersji językowych. Nie są włączane wszystkie jednocześnie, ale sukcesywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi