Mayster Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Interesuje się ktoś tutaj piłką nożną? Jak podobał Wam się wczorajszy mecz Polski, który zakończył się wynikiem 2-1 dla nas? Póki co jesteśmy pierwsi w tabeli z przewagą 6 punktów nad Danią i Czarnogórą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Ważne, że mecz zakończył się wygraną ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżoana Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Tak, ważna wygrana, choć wiem, że naszych stać na nieco lepsze widowisko jeśli idzie o grę ale brameczki były piękne Szkoda tylko Kamila Glika z uwagi na żóltą kartkę i nieobecność w kolejnym meczu, ale chyba mamy na tyle stabilną pozycje w tabeli, że nie powinno nam to zagrozić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayster Opublikowano 27 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Właśnie zauważyłem, że całkiem spora liczba osób twierdzi, że Polaków stać było na więcej, choć mnie tak, czy inaczej podobała się gra. Dali z siebie sporo dzięki czemu mamy niezłą przewagę w grupie. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacnightingale Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Czasami mecze ze słabszymi drużynami są trudniejsze niż z klasowym rywalem. Wtedy liczą się 3 punkty, a nie styl gry. Ja cieszę się, że w końcu doczekaliśmy się reprezentacji, której można śmiało dopingować, której się chce, która utrzymuje wysoki poziom, a piłkarze nie udają gwiazd, tylko ciężko pracują na boisku. Widać, że mamy drużynę, a nie tylko kilka indywidualności. Oby tak dalej! pawmal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayster Opublikowano 29 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Całkiem słusznie to ująłeś, w końcu mamy komu kibicować i myślę, że w 2018 czekają nas całkiem emocjonujące i pełne walki rozgrywki. Oby Polacy trzymali tak dalej. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacnightingale Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 8 minut temu, Mayster napisał: Całkiem słusznie to ująłeś, w końcu mamy komu kibicować i myślę, że w 2018 czekają nas całkiem emocjonujące i pełne walki rozgrywki. Oby Polacy trzymali tak dalej. ;) Po ostatnim Euro, nie mogę doczekać się następnego turnieju, w którym weźmie udział nasza reprezentacja. Było pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayster Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Dnia 29.03.2017 o 08:26, jacnightingale napisał: Po ostatnim Euro, nie mogę doczekać się następnego turnieju, w którym weźmie udział nasza reprezentacja. Było pięknie Miejmy nadzieję że na Mundialu też trochę zamieszają i miło nas zaskoczą ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi