kuszatko Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Witam zwcad nie czyta bloków dynamicznych z rysunków cadowskich /dokladnie blok przestaje byc dynamiczny a nawet nie da sie go edytowac/ nie wspominajac juz brak mozliwosci ich tworzenia /przynajmniej ja ich nie znalazlam../ czy przewidujecie uzupelnienie tego wkrotce?? bloki dynamiczne bardzo przyspieszaja prace - mysle ze warto sie za to zabrac pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Witam, ZWCAD nie obsługuje jeszcze dynamicznych bloków. Funkcja będzie dodana w przyszłości, jednak nie jestem w stanie określić terminu. Nie jest to specjalnie popularna funkcja. Jest Pan drugą osobą, która pyta o dynamiczne bloki. Niemniej myślę, że warto byłoby ją wprowadzić. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2P Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 To ja będę trzecią osobą zainteresowaną takimi blokami i jeszcze field. Wydaje mi się, że mimo obecnego małego zainteresowania, jest to potężne narzędzie z ogromną przyszłością. Dużo bardziej potrzebne niż oznaczenie kartki papieru z cieniem w przestrzeni papieru, czy cieniowane hacze - główne ostatnie nowości... Pzdr =2P= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cadpc Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Jak w temacie - potęga bloków dynamicznych jest wielka, a zastosowanie ich raz tylko utwierdza osoby w kwestii poznawania oprogramowania! Obiema rękami podpisuję się pod umieszczenieniem tej funkcji w zwcadzie! Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruzin Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Obsługa bloków dynamiczny jest bardzo wyczekiwana, tak samo jak obsługa wielolinii odniesienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Witam, dziękuję bardzo za sugestie. Postanowiłem stworzyć nowy wątek (ponieważ nie jestem autorem tego, nie mogłem utworzyć ankiety). Proszę wpisać wszelkie propozycje w tym wątku: http://forum.projektuje.net/nowe-funkcje-w-zwcad-vt216.htm Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merlin-hs Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Witam, Odgrzebuję stary temat. Wiem że minęło kilka lat, ale się zastanawiam czy są już dostępne bloki dynamiczne w zwcad ? jakoś ich nie potrafię znaleźć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Witam Bloki dynamiczne nie są jeszcze dostępne w ZWCAD. Pozdrawam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merlin-hs Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 A czy wie Pan czy są jakieś plany wprowadzenia bloków dynamicznych w ZWCAD(+) ? Trochę szkoda że już tyle lat minęło a ich jeszcze nie ma. Nawet inny_cad już je wprowadził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Witam Szacujemy, że bloki dynamiczne będą w wersji 2013. Za dwa miesiące powinna być dostępna wersja beta. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi