alf Posted January 31, 2017 Report Posted January 31, 2017 mam bloki ustawione w ten sposób, że cechy elementów bloku są by block , co powoduje że blok wyświetla się tak jak ustawimy cechy warstwy na której blok jest wstawniiony. Błąd polega na tym że na layoucie blok wyświetla się na czarno, jeśli kolor ustawiony jest ustawiony bylayer. jesli zmienimy na kolor, jest ok. Na modelu wyświetlanie jest ok. I dotyczy to wszystkich bloków "byblock". Załączam rys. blok jest na tej samej warstwie co linia, jedno ustawienie bylayer, drugie z kolorem 90 Czy to błąd, czy jakieś dodatkowe ustawienie layoutu nie wiem.. Quote
dmatusz3 Posted January 31, 2017 Report Posted January 31, 2017 Nie wiem czy to dobrze rozumiem. Utworzyłem rysunek i wydaje mi się, że jest OK. kolowe_bloki.dwg To może wymieńmy się rysunkami? Quote
alf Posted January 31, 2017 Author Report Posted January 31, 2017 prześlę na priv z listą rzeczy, które nie chodzą w tym rysunku Quote
Recommended Posts