alf Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 mam bloki ustawione w ten sposób, że cechy elementów bloku są by block , co powoduje że blok wyświetla się tak jak ustawimy cechy warstwy na której blok jest wstawniiony. Błąd polega na tym że na layoucie blok wyświetla się na czarno, jeśli kolor ustawiony jest ustawiony bylayer. jesli zmienimy na kolor, jest ok. Na modelu wyświetlanie jest ok. I dotyczy to wszystkich bloków "byblock". Załączam rys. blok jest na tej samej warstwie co linia, jedno ustawienie bylayer, drugie z kolorem 90 Czy to błąd, czy jakieś dodatkowe ustawienie layoutu nie wiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Nie wiem czy to dobrze rozumiem. Utworzyłem rysunek i wydaje mi się, że jest OK. kolowe_bloki.dwg To może wymieńmy się rysunkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alf Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 prześlę na priv z listą rzeczy, które nie chodzą w tym rysunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi