Harry Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2017 Witam W ZWCADzie 2017 (vernum = "2017.01.23(13656)_x64" ) mam problem z poprawnym podczytaniem xrefów. Pomimo podania poprawnej ścieżki - xref się nie podczytuję. Polecenie regen niestety nie przynosi żadnych efektów. W wersji ZWCAD Classic - na tym samym pliku i przy tych samych ścieżkach - xrefy podczytują się bez najmniejszego problemu. Pozdrawiam Rafał
dmatusz3 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2017 Na rysunku są pokazane 2 Xrefy, jeden chyba na dysku lokalnym Z, a drugi w lokalizacji sieciowej. Czy oba się nie podczytują?
Harry Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2017 Dokładnie, są podłączone dwa xrefy - jeden lokalny, drugi sieciowy. W wersji Classic podczytują się poprawnie oba. Natomiast w 2017 niestety żaden :/
dmatusz3 Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2017 Czy może podać Pan pełne ścieżki i nazwy plików? Spróbuję sobie je odtworzyć u siebie na komputerze.
Harry Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2017 Nie wiem co było namieszane, ale zrobiłem podstawową rzecz - kompletna dezinstalacja i ponowna reinstalacja. I zadziałało. Jeśli ktoś kiedyś będzie miał podobny problem i nie znajdzie rozwiązania - to polecam przywrócenie do ustawień fabrycznych. U mnie pomogło. Dziękuję, temat do zamknięcia.
Rekomendowane odpowiedzi