Harry Posted January 31, 2017 Report Share Posted January 31, 2017 Witam W ZWCADzie 2017 (vernum = "2017.01.23(13656)_x64" ) mam problem z poprawnym podczytaniem xrefów. Pomimo podania poprawnej ścieżki - xref się nie podczytuję. Polecenie regen niestety nie przynosi żadnych efektów. W wersji ZWCAD Classic - na tym samym pliku i przy tych samych ścieżkach - xrefy podczytują się bez najmniejszego problemu. Pozdrawiam Rafał Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted January 31, 2017 Report Share Posted January 31, 2017 Na rysunku są pokazane 2 Xrefy, jeden chyba na dysku lokalnym Z, a drugi w lokalizacji sieciowej. Czy oba się nie podczytują? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harry Posted February 1, 2017 Author Report Share Posted February 1, 2017 Dokładnie, są podłączone dwa xrefy - jeden lokalny, drugi sieciowy. W wersji Classic podczytują się poprawnie oba. Natomiast w 2017 niestety żaden :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted February 1, 2017 Report Share Posted February 1, 2017 Czy może podać Pan pełne ścieżki i nazwy plików? Spróbuję sobie je odtworzyć u siebie na komputerze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harry Posted February 1, 2017 Author Report Share Posted February 1, 2017 Nie wiem co było namieszane, ale zrobiłem podstawową rzecz - kompletna dezinstalacja i ponowna reinstalacja. I zadziałało. Jeśli ktoś kiedyś będzie miał podobny problem i nie znajdzie rozwiązania - to polecam przywrócenie do ustawień fabrycznych. U mnie pomogło. Dziękuję, temat do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted February 1, 2017 Report Share Posted February 1, 2017 Dziękuję bardzo za informacje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts