dmatusz3 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2017 Dzisiaj otrzymaliśmy pytanie, czy można do rysunku w KOMPAS-3D wstawić rastra. Poniżej publikuję film, jak można to zrobić. Pokazałem również sposób przycięcia takiego rastra. Cytuj
Mayster Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2017 Kurczę, w wersjach sprzed v11 chyba nie ma możliwości przycinania grafik rastrowych, czy coś źle robię? Wydaje mi się, że dopiero później wprowadzili możliwość ich przycinania. ;/ Cytuj
dmatusz3 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2017 Proszę podesłać dokładnie, jaką wersję KOMPAS-3D pan posiada. Wystarczy wejść tutaj Cytuj
Mayster Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2017 Kurczę, KOMPAS 3D v10 LT. Wyczytałem, że to jakaś okrojona wersja (LT - lite?). Muszę chyba przerzucić się na wersję v11 +, bo chyba od niej dostępna jest możliwość docinania rastrów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi