dmatusz3 Posted January 13, 2017 Report Share Posted January 13, 2017 Dzisiaj otrzymaliśmy pytanie, czy można do rysunku w KOMPAS-3D wstawić rastra. Poniżej publikuję film, jak można to zrobić. Pokazałem również sposób przycięcia takiego rastra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mayster Posted January 23, 2017 Report Share Posted January 23, 2017 Kurczę, w wersjach sprzed v11 chyba nie ma możliwości przycinania grafik rastrowych, czy coś źle robię? Wydaje mi się, że dopiero później wprowadzili możliwość ich przycinania. ;/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted January 23, 2017 Author Report Share Posted January 23, 2017 Proszę podesłać dokładnie, jaką wersję KOMPAS-3D pan posiada. Wystarczy wejść tutaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mayster Posted January 23, 2017 Report Share Posted January 23, 2017 Kurczę, KOMPAS 3D v10 LT. Wyczytałem, że to jakaś okrojona wersja (LT - lite?). Muszę chyba przerzucić się na wersję v11 +, bo chyba od niej dostępna jest możliwość docinania rastrów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts