dmatusz3 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Dzisiaj otrzymaliśmy pytanie, czy można do rysunku w KOMPAS-3D wstawić rastra. Poniżej publikuję film, jak można to zrobić. Pokazałem również sposób przycięcia takiego rastra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayster Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Kurczę, w wersjach sprzed v11 chyba nie ma możliwości przycinania grafik rastrowych, czy coś źle robię? Wydaje mi się, że dopiero później wprowadzili możliwość ich przycinania. ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Proszę podesłać dokładnie, jaką wersję KOMPAS-3D pan posiada. Wystarczy wejść tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayster Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Kurczę, KOMPAS 3D v10 LT. Wyczytałem, że to jakaś okrojona wersja (LT - lite?). Muszę chyba przerzucić się na wersję v11 +, bo chyba od niej dostępna jest możliwość docinania rastrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi