Raszek Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Witam, Mam problem z narysowaniem elipsy jako Polilinia. Wiem, że można to zrobić za pomocą zmiennej Pellipse ustawiając wartość <1>. Początkowo rysowanie przebiega poprawnie, a więc określam centrum elipsy, następnie koniec pierwszej osi, jednak po zaznaczeniu drugiego końca osi program kończy działanie elipsa znika. Dodam, że rysowanie elipsy ze zmienną PELLIPSE z wartością <0> przebiega poprawnie. vernum = "2016.10.24(10726)_Win32" (tylko do odczytu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Witam, sprawdziłem, faktycznie dzieje się tak, jak Pan opisał. W poniedziałek zbadamy temat dokładniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Klaczek Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Dzień dobry, Potwierdziliśmy nieprawidłowe działanie - temat zgłoszony do zespołu produktowego, Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raszek Opublikowano 14 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Witam, Dziękuję za informację zwrotną. Nie pozostaje nam nic innego jak czekać na rozwiązanie problemu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 W wersji ZWCAD 2017 SP1.3 problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi