KBR Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Mam wersje "2016.09.30(10203)_x64" WUzma jeszcze 2015 i jest tam taka funkcja -+customize tab 2, która umożliwia przypisać skróty klawiaturowe funkcją np ctr+shit+x ja akurat przypisałem _cen w mojej wersji 2017 nie ma takiej m funkcji, a może jakoś inaczej to można ustawić? oprócz tego w menu w pliku mnu w 2015 ustawiłem sobie skróty shift+prawy przycisk myszy ctr+prawy przycisk myszy ctr+shift+prawy przycisk myszy **BUTTONS2 // Shift + button [Apparent Intersect]_appint ***BUTTONS3 // Control + button [Endpoint]_endp ***BUTTONS4 // Control + shift + button [Midpoint]_mid W 2017 to nie działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Witam W 2017 nie ma jeszcze możliwości przypisywania skrótów w ten sposób. Aktualnie można korzystać z aliasów przez polecenie aliasedit. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KBR Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Aliasy nie załatwiają wszystkiego, nie można ich wykorzystać do ustawienia jednorazowego, w trakcie realizowania polecenia, funkcji związanych z uchwytami tzn. ustawienia przed wskazaniem np. koniec, środek itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Faktycznie w takim przypadku jest to problem. Zapytamy kiedy mają być wprowadzone skróty klawiaturowe. Znalazłem mały darmowy program, który pozwala na definicję własnych skrótów klawiaturowych. http://utilfr42.free.fr/util/Clavier.php Niestety nie obsługuje myszki (albo nie znalazłem jeszcze jak), natomiast jeden skrót działa we wszystkich wersjach. Do naszych potrzeb wystarczy użyć tego Być może to nieco pomoże. Aha, jeśli okno aplikacji Clavier+ jest wyświetlane to nie działają żadne skróty klawiaturowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KBR Opublikowano 14 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Dzięki. Na razie głównie pracuje na 2015. Program jest przydatny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacnightingale Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Wiadomo już kiedy będzie włączona możliwość ustawiania skrótów klawiaturowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Niestety nie znamy jeszcze terminu wprowadzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi