luk.designs Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Prosiłbym o podpowiedź z czego wynika dość nieprzyjemny fakt "klatkowania" textu w ramce podczas np edycji polilini i próbie przesuwania punktu za pomocą uchwytu? Być może jest to wina sterowników k.graficznej chodz wydaje mi się że znalazłem jedne z lepszych po wielu poszukiwaniach. Dodam jeszcze że dla porównania w innych aplikacjach tego typu problem nie występuje więc nie jest to raczej wina "za słabego" sprzętu. W załączniku printscreen. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszynski Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Trudno powiedzieć z czego wynika ten problem. Postaramy się znaleźć jakieś rozwiązanie, ale potrzebujemy informacje o modelu karty grafcznej. na jakim systemie operacyjnym Pan pracuje? Jaką kompiację ZWCADa Pan używa? (polecenie vernum) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk.designs Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 _VERNUM = "2009.01.23(9080)" (read only) System XP home karta graficzna Radeon X800 GTO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszynski Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Proszę zainstalować nowszą kompilację, ten błąd jest już poprawiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk.designs Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 zainstalowałem Patch dostępny na stronie producenta i wyłozył on aplikację. ... spóbowałem ściągnąć całą aplikacje instalujacą ale ponownie pojawiły się te same komunikaty o jakichs brakujacych plikach *.dll Napisałem już maila do producenta. Podejrzewam że juz zdaja sobie sprawe z błędu, ale to niedopuszczalne zeby wypuszczac wadliwy patch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Witam, proszę podać nazwę pobranego (pobranych) plików. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi