AM-PROJEKTY Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) Witam. Mam taki problem. Posiadam ZWCAD 2015 + ZWtrafic 2015. Próba wstawienia znaku kończy się zamknięciem rysunku z błędem...Ponowne włączenie ZWCAD powoduje brak możliwości uruchomienia ZWTraffic. Czasami da się wstawić pojedynczy znak ale sytuacja powtarza się przy próbie wstawienia dwóch znaków na jednym słupku. Instalacje przeprowadziłem dwukrotnie. System WIN 7 64 bit. To wyskakuje po zawieszeniu "Polecenie: Znaki Nieznane polecenie "ZNAKI". Naciśnij klawisz F1 by uzyskać pomoc!!" Cad wraca do ustawień fabrycznych Edytowane 10 Stycznia 2015 przez AM-PROJEKTY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Czy to ZWCAD 2015+ Pro SP1 który obsługuje do 4GB RAM [VERNUM = "2014.11.27(26199)"]? Z nim "teoretycznie" nie powinno być problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AM-PROJEKTY Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Tak to ta wersja. Ja myślę, że problem robi ZWTRAFIC bo sama praca w cadzie nie robi problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) Też używam różne nakładki, ale one sukcesywnie są przystosowywane do najnowszej bieżącej wersji. . Programiści ZW TRAFIC powinni sie przyjrzeć problemowi. Edytowane 10 Stycznia 2015 przez Martin_S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Hmm, obawiam się, że nie potrafię w tej chwili pomóc. Ale zaraz w poniedziałek rano sprawdzimy co może być przyczyną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AM-PROJEKTY Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Ok będę czekał. Proszę mieć na uwadze, że przeinstalowałem wszystko od nowa i sytuacja się powtórzyła. Zwcad 2012+ + drogi działa jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 A czy instalował Pan tę samą wersję dróg na 2015 co na 2012? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AM-PROJEKTY Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Nie. Wykupiłem uaktualnienie do 2015 razem z Zwcad 2015. Programy pobrane z linków zawartych w mailach od Szansy. To są najnowsze wersje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Witam Proszę o pobranie programu z tego linku i kontakt pod podanym nr telefonu. Połączymy się i zdiagnozujemy problem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AM-PROJEKTY Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Jutro się z Państwem skontaktuję. Dziekuję za odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AM-PROJEKTY Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Wersja ZRX nie jest zgodna z wersją poprawki platformy. Może być jakiś problem w nieprawidłową funkcją. Prosimy o kontakt z dostawcą ZRX, aby otrzymać odpowiednią wersję ZRX, w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania! Takie coś dziś wyskoczyło, okna trafica się nie pojawiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Witam Jeśli pojawiał się powyższy komunikat, to oznacza, że nakładka została wczytana. Proszę wpisać w pasku poleceń ZWTraffic, powinny pojawić się paski narzędzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AM-PROJEKTY Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Dziękuję za pomoc wszystko wyjaśnione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi