mrduck89 Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 Mam problem z połączeniem kilku polilinii w jedną. Narysowałem trasę sieci na mapie, potem została podzielona na kilka odcinków ale polilinii. Teraz chcę połączyć je poleceniem połącz i nijak nie chcą się połączyć. O dziwo dwie z nich się łączą pozostałe nie, nie mam pojęcia o co chodzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin_S Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 Hey, a początek i koniec następujących po sobie odcinków polilinii się stykają (wspólny grip)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrduck89 Posted December 16, 2014 Author Report Share Posted December 16, 2014 Tak, nawet ponownie rozszczepiłem i ponownie szczepiłem (grip) i nic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin_S Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 czynności krok po kroku wg screenów dmatusz3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdp Posted February 18, 2015 Report Share Posted February 18, 2015 Czy jest możliwośc edytowania już istniejącej polilinii, tak aby tylko wybrane proste zmienić na łuk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawmal Posted February 18, 2015 Report Share Posted February 18, 2015 Witam W tym wypadku chyba najprościej skorzystać z opcji _break, wykonać przerwania w miejscach w których linie mają być zastąpione łukami i utworzyć łuki. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts