niktos Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Czy można bezpłatnie używać programu Kompas-3D LT przez osoby fizyczne wykonujące projekty konstrukcyjne na umowę o dzieło? Jesli nie, to ile kosztuje licencja na komercyjne używanie programu Kompas-3D LT? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Witam, tak programu w wersji LT można używać komercyjnie. Może Pan także otrzymać kartę licencyjną wprost zezwalającą, na komercyjne użytkowanie tej wersji programu. Szczegóły może Pan znaleźć tutaj http://darmowycad.pl/uzyskaj_licencje_komercyjna.php . Można także wypożyczyć pełną wersję KOMPASA-3D, za 75 Euro na miesiąc. Szczegóły może Pan znaleźć tutaj http://www.projektuje.net/cad-forum/viewtopic.php?t=124 Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kgrzech Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 Witam,tak programu w wersji LT można używać komercyjnie. Może Pan także otrzymać kartę licencyjną wprost zezwalającą, na komercyjne użytkowanie tej wersji programu. Szczegóły może Pan znaleźć tutaj http://darmowycad.pl/uzyskaj_licencje_komercyjna.php . ... Witam Wysłałem zgłoszenie o licencje na użytkowanie komerycjne i jak do tej pory nie otrzymałem żadnej odpowiedzi, czy zmieniły się zasady użytkowania i licencjonowania darmowego programu KOMPAS-3D LT V10. Przepraszam, widzę, że już nie jest to wersja komerycjna. Przeczytałem to w Welcome "KOMPAS-3D LT should be used in educational and familiarization purposes only. Commercial use is not allowed. " W tłumaczeniu "KOMPAS-3D LT powinno być wykorzystywane w celach edukacyjnych i tylko w celu zapoznania się. Komercyjne wykorzystanie jest nie dozwolone." Spóźniłem się z licencją ... szkoda. Jeżeli może ktoś dać jakieś wyjaśnienie danej sytuacji to bardzo poproszę. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 Licencje wysyłam generalnie do 2 - 3 dni roboczych. Proszę sprawdzić skrzynkę pocztową. Jeśli nie otrzymał Pan licencji proszę o kontakt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 Witam, z dniem 21 kwietnia 2010 (włącznie) skończyliśmy wydawanie kart licencyjnych na program KOMPAS-3D LT. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rebeca Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 Witam Czy istnieje jeszcze szansa na pozyskanie tej karty do komercyjnej pracy w programie KOMPAS-3D LT? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Witam, przykro mi, ale niestety nie ma już takiej możliwości. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts