niktos Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Czy można bezpłatnie używać programu Kompas-3D LT przez osoby fizyczne wykonujące projekty konstrukcyjne na umowę o dzieło? Jesli nie, to ile kosztuje licencja na komercyjne używanie programu Kompas-3D LT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Witam, tak programu w wersji LT można używać komercyjnie. Może Pan także otrzymać kartę licencyjną wprost zezwalającą, na komercyjne użytkowanie tej wersji programu. Szczegóły może Pan znaleźć tutaj http://darmowycad.pl/uzyskaj_licencje_komercyjna.php . Można także wypożyczyć pełną wersję KOMPASA-3D, za 75 Euro na miesiąc. Szczegóły może Pan znaleźć tutaj http://www.projektuje.net/cad-forum/viewtopic.php?t=124 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kgrzech Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Witam,tak programu w wersji LT można używać komercyjnie. Może Pan także otrzymać kartę licencyjną wprost zezwalającą, na komercyjne użytkowanie tej wersji programu. Szczegóły może Pan znaleźć tutaj http://darmowycad.pl/uzyskaj_licencje_komercyjna.php . ... Witam Wysłałem zgłoszenie o licencje na użytkowanie komerycjne i jak do tej pory nie otrzymałem żadnej odpowiedzi, czy zmieniły się zasady użytkowania i licencjonowania darmowego programu KOMPAS-3D LT V10. Przepraszam, widzę, że już nie jest to wersja komerycjna. Przeczytałem to w Welcome "KOMPAS-3D LT should be used in educational and familiarization purposes only. Commercial use is not allowed. " W tłumaczeniu "KOMPAS-3D LT powinno być wykorzystywane w celach edukacyjnych i tylko w celu zapoznania się. Komercyjne wykorzystanie jest nie dozwolone." Spóźniłem się z licencją ... szkoda. Jeżeli może ktoś dać jakieś wyjaśnienie danej sytuacji to bardzo poproszę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Licencje wysyłam generalnie do 2 - 3 dni roboczych. Proszę sprawdzić skrzynkę pocztową. Jeśli nie otrzymał Pan licencji proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Witam, z dniem 21 kwietnia 2010 (włącznie) skończyliśmy wydawanie kart licencyjnych na program KOMPAS-3D LT. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebeca Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Witam Czy istnieje jeszcze szansa na pozyskanie tej karty do komercyjnej pracy w programie KOMPAS-3D LT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Witam, przykro mi, ale niestety nie ma już takiej możliwości. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi